На Монастирищині на гарячому спіймали серійних злодіїв

На Монастирищині на гарячому спіймали серійних злодіїв

Троє жителів Монастирищенського району за попередньою змовою проникли до складського приміщення місцевого підприємства, яке було під охороною. Звідти викрали електричний двигун та інші алюмінієві предмети. Зловмисників затримали працівники поліції відразу після скоєння злочину. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До Монастирищенського відділення поліції надійшов ряд повідомлень від керівництва приватного підприємства про вчинення серії крадіжок з території охоронюваного об’єкту. Як правило, предметами злочинних посягань були електродвигуни, редуктори, різні електродеталі та металеві вироби.

Працівники поліції розпочали заходи по встановленню осіб, причетних до зазначених крадіжок. Правоохоронці встановили, що на момент скоєння крадіжок поблизу місця події з’являється один і той же транспортний засіб. Тому було орієнтовано особовий склад на встановлення зазначеного автомобіля та його власника.

У день чергової крадіжки співробітники карного розшуку спільно з групою швидкого реагування патрульної поліції, по «гарячих слідах» затримали вказаний автомобіль, в якому, окрім водія, були ще двоє пасажирів та викрадені речі потерпілого.

Чоловіків та транспортний засіб доставили до відділку поліції.

Зловмисників, троє раніше судимих місцевих жителів, затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Їм повідомлено про підозру у скоєні кримінального правопорушення передбаченого частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Вживаються заходи щодо обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. У співробітників поліції наявна оперативна інформація про причетність вказаних осіб до скоєння ряду інших крадіжок на території району. Правоохоронці працюють над збором доказової бази.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x