На Христинівщині викрили крадія мопеда

На Христинівщині викрили крадія мопеда

З території домогосподарства жителя Христинівського району зловмисник викрав мопед, який спочатку експлуатував для власних потреб, а згодом розібрав на деталі і планував продати частинами. Його дії кваліфіковано слідчим за статтею 289 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До Христинівського відділення поліції з повідомленням про незаконне заволодіння мопедом марки«VIPER» звернувся 32-річний житель району. Із двору селянина зник мопед.

Під час відпрацювання району співробітники поліції встановили особу зловмисника. Ним виявився 18-річний житель сусіднього населеного пункту. Хлопець нерідко бував у вказаному селі, де і помітив мопед потерпілого.

У нічний час він проник на територію домогосподарства та викрав мопед. Спочатку молодик використовував викрадений мопед для пересування, а потім розібрав транспортний засіб на деталі та мав на меті реалізувати його частинами.

У гаражному приміщенні за місцем проживання підозрюваного правоохоронці вилучили деталі викраденого мопеда.

За фактом незаконного заволодіння транспортним засобом відкрито кримінальне провадження передбачене частиною 1 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання від трьох до п’яти років позбавлення волі. Речові докази вилучено. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x