Придбано автомобіль для сільської пожежної команди села Баландино

Придбано автомобіль для сільської пожежної команди села Баландино

Голова районної ради Сергій Сундуков спільно з першим заступником голови Кам`янської районної державної адміністрації Богданом Солошенком вручили ключі від пожежного автомобіля на базі «ЗІЛ-130» голові села Баландино Миколі Моцару.

Урочиста подія відбувалась на території пожежної частини Кам`янського сектору служби з надзвичайних ситуацій в Черкаській області. Автомобіль базуватиметься на території сільської ради села Баландино, де заплановано створить місцеву пожежну команду. Територія обслуговування складатиме кілька сіл та населених пунктів району. Це, зокрема, села Баландино, Тимошівка, Коханівка, Олянине, хутір Калинівка.

Сучасний економічний пожежний автомобіль, з пробігом всього майже п`ятсот кілометрів, було придбано за кошти районного бюджету. Голова районної ради Сергій Сундуков під час свого виступу зазначив, що дана подія стала можливою виключно завдяки злагодженій роботі всіх гілок влади району, підтримці депутатів районної ради. Окремо подякував керівникам сільськогосподарських підприємств та жителям тих сіл, де буде зона обслуговування місцевої пожежної команди, за спільне розуміння важливості тих проблем, які вирішуються працівниками пожежної частини Міністерства надзвичайних ситуацій, запевнив присутніх у підтримці і сприянні вирішення проблемних питань в майбутньому.

Придбано автомобіль для сільської пожежної команди села Баландино

У свою чергу, начальник Кам`янського сектору служби з надзвичайних ситуацій в Черкаській області Сергій Щербак, під час урочистої події висловив слова щирої подяки керівництву Кам`янського району, депутатському корпусу за допомогу та підтримку працівників пожежної служби та зазначив, що автомобільний парк не поновлювався більше тридцяти років, а даний автомобіль буде використовуватись групою швидкого реагування для оперативного вирішення невідкладних завдань, ліквідації надзвичайних ситуацій, своєчасного збереження майна, матеріальних цінностей та життя жителів району під час гасіння пожеж.

Ірина Скорик

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x