Гороскоп від “Нової Доби”

Гороскоп від “Нової Доби”

Овен

Овни сьогодні знову згадають про свою комунікабельність і харизму. Ці риси буквально «приманять» нових друзів, а деякі старі знайомі вирішать, що ви саме та людина, з якою треба консультуватися у важливих питаннях. Місцевий авторитет, не інакше. Зірки радять не обмежуватися мріями. Краще просити багато, ніж замало.

 

 

Телець

П’ятниця мине у Тельців досить спокійно та легко. Планети кажуть, що сьогодні успіх перебуватиме на боці представників знаку. Позбудьтеся всіх сумнівів та зробіть нарешті те, що так довго відкладаєте. Знайте, що у вас усе вдасться. Спробуйте абстрагуватися від робочих буднів, ловити позитив та заряджати інших хорошою енергетикою.

 

 

Близнюки

Протягом доби несподівані рішення та спонтанні кроки можуть виявитися для Близнюків неабияк ефективними. Якщо на думку раптово спаде якась ідея – дослухайтеся до інтуїції, навіть, якщо це кардинально змінить ваші плани. Наприкінці дня спробуйте максимально відпочити від робочого тижня. Виокремте час захопливому фільму чи хобі.

 

 

Рак

Лише Раки знають, звідки в них з’являється потужний заряд бадьорості, у найскладніші часи або після тривалого і безтурботного відпочинку. П’ятниця – не виняток, бо сьогодні представники знаку активні, веселі і готові ділитись позитивом із іншими. На вихідних зорі обіцяють Ракам багато сюрпризів. У вас буде чудова можливість навідатися в гості до хороших знайомих.

 

 

Лев

Для Левів нарешті настає період стабільності. Зірки говорять, що він стартує саме сьогодні, тому ви нарешті можете розслабитися і більше не перейматися за рішення надважливих питань. Будьте впевнені в своїх силах і не нехтуйте підтримкою друзів. На вихідних дозвольте собі відпочити та розвантажитися від усіх думок. Присвятіть час справам, що дарують найбільше задоволення.

 

 

Діва

Сьогодні зірки радять Дівам розслабитися та як слід відпочити. Вам це просто необхідно, щоб відновити виснажений запас енергії і життєвих сил! Можливо, частину своїх обов’язків вдасться перекласти на плечі інших або ж і зовсім заховати в довгу шухляду. Зараз насолоджуйтеся позитивними митями та запасайтеся силами перед новими грандіозними звершеннями.

 

 

Терези

Треба трохи заспокоїтися, уповільнитися і переосмислити своє життя. Та й звичні щоденні турботи сьогодні перебуватимуть на другому тлі. Таким чином зірки дають вам можливість виокремити більше часу на роздуми, аби вигадати щось нове і креативне. На вихідних дозвольте собі розслабитися. У самотніх представників знаку буде чудова нагода знайти кохану людину.

 

 

Скорпіон

Гармонійне і наповнене подіями життя, безумовно, порадує Скорпіонів. Протягом доби на горизонті виникатимуть деякі труднощі, але вони дивним чином і абсолютно без вашої участі будуть вирішуватися. Вам залишиться просто насолоджуватися спокоєм. У суботу та неділю мінімізуйте всі робочі питання та повноцінно відпочиньте.

 

 

Стрілець

Справи в Стрільців минатимуть вдало навіть без особливих зусиль з їхнього боку! Це один з небагатьох днів, коли бажання представників знаку збігатимуться з можливостями. Астрологи прогнозують, що в другій половині дня можуть відбутися приємні сюрпризи: позачергова премія, вдала покупка, знайомства, компліменти чи закоханий погляд.

 

 

Козероги

Нарешті ви зрозумієте, що всі турботи, переживання і негатив – це тлін, а бути позитивною людиною, яка не переймається через дурниці набагато приємніше. Таким настроєм ви підкорите знайомих, друзів та колег. Тому не дивуйтеся, що сьогодні всі захочуть зустрітися з вами за горнятком кави.

 

 

Водолій

Життя вирує, довкола все яскраве і манить, планів безліч і вони не поміщаються в голові. Не переживайте, це нормально. Творчий процес так би мовити. Тільки не біжіть одразу виконувати завдання навмання та втілювати крейзі задуми. Послідовність у планах – не найгірший варіант.

 

 

Риби

Усе змінюється і перевертається з ніг на голову зі швидкістю світла. Такий перебіг справ правильним та стабільним Рибам спочатку буде не до душі. А потім представники знаку втягнуться, увійдуть у смак і стануть ще тими авантюристами. Адже в них стільки завдань, що треба виконати, аби почуватися успішними і крутими.

Реклама

5 1 голос
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x