Черкаським посадовцю та підприємцю оголосили про підозру в розтраті грошей

Черкаським посадовцю та підприємцю оголосили про підозру в розтраті грошей

Начальнику вуличної інфраструктури Черкаської міської ради, інженеру приватного підприємства та підприємцю повідомлено про підозру. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Департаменту захисту економіки Національної поліції України.

Співробітники Управління захисту економіки (УЗЕ) в Черкаській області ДЗЕ Нацполіції встановили факт розтрати бюджетних коштів під час проведення капітального ремонту мережі зливної каналізації міста.

За даним фактом слідче управління відкрило кримінальне провадження за ч.5 ст. 191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України.

У ході слідства оперативники УЗЕ в Черкаській області та слідчі обласноїполіції встановили, що посадовці для того, щоб заволодіти бюджетними коштами, внесли коригування до офіційних документів. Зокрема, завищили обсяг виконаних робіт під час проведення капітального ремонту мережі зливної каналізації по вулицях м. Черкаси. Сума збитків становить понад 880 тисяч гривень.

На даний час начальникові вуличної інфраструктури Черкаської міської ради, інженеру приватного підприємства та підприємцю повідомлено про підозру за ст. 27, ч. 5 ст. 191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України.

Раніше, відповідно до рішення суду на майно посадовця міськради та приватного підприємця було накладено арешт.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x