Учениця 9 класу стала найкрасивішою шполянкою

Учениця 9 класу стала найкрасивішою шполянкою

17 лютого до Дня закоханих у Шполі провели конкурс краси «Красуня Шполянщини-2017». Корону виборола учениця дев’ятого класу міської школи № 1 Аліна Степаненко. Відродити конкурс красунь на Шполянщині вирішила директор міського Будинку культури Леся Осадчук, аби дати можливість чарівним шполяночкам продемонструвати свою зовнішність, талант і розум. Таку ініціативу підтримав і мер міста Сергій Кравченко. «Нова Доба» про це дізналася в Шполянській міській раді.

− Конкурси для юних красунь потрібні не лише на рівні міста, а й на рівні району, − зауважив міський голова Сергій Кравченко. − Цьогоріч у «Красуні Шполянщини-2017» взяла участь лише одна дівчина із села Матусів та, сподіваюсь, наступного року красуні з району проявлять себе активніше.
Учасницями конкурсу стали 10 красунь віком від 15 до 20 років: Анна Совгиря, Каріна Стеценко, Катерина Кулікова, Альона Рукавець, Анна Рабатуєва, Діана Гончар, Аліна Степаненко, Анжела Погасій, Даша Золотоверха, Діана Олійник.
До конкурсу дівчат старанно готувала хореограф, керівник танцювального колективу «Еліт» Леся Осадчук. Вона вчила конкурсанток пластиці рухів, вмінню невимушено тримати себе на сцені та не боятись аудиторії.
Шполяни ж познайомилися з претендентками на звання найкрасивішої дівчини ще задовго до Дня закоханих, адже в соцмережі відбувалось онлайн-голосування за учасниць.

Учениця 9 класу стала найкрасивішою шполянкою

Під час конкурсу претендентки на корону та звання найкрасивішої дівчини Шполянщини дефілювали сценою у сукнях виготовлених власними руками, презентували відео візитки про себе, відповідали на непрості запитання ведучих та демонстрували свої таланти.
Як повідомила директор міського Будинку культури, організатор конкурсу Леся Осадчук, цьогоріч красуні вперше провели міську акцію «Ми за мир».
− Дівчата дарували перехожим повітряні кульки із написом «Ми – за мир», тим самим ділились зі шполянами почуттям єдності та віри у переможне майбутнє країни. Тому не даремно члени журі оцінювали не лише природну красу дівчат, а й їхню індивідуальність та інтелект, − прокоментувала Леся Анатоліївна.

Учениця 9 класу стала найкрасивішою шполянкою

Перемогу на конкурсі краси отримала 15-річна учениця міської школи № 1 Аліна Степаненко. Титулованій «Красуні Шполянщини» міський голова Сергій Кравченко надів корону і вручив цінний подарунок. Першою віце-міс Шполянщини стала Анжеліка Погасій. За підсумками інтернет-голосування приз глядацьких симпатій отримала Анна Совгиря.
Жодна з учасниць не залишилася без титулу, наприклад, інші дівчата отримали звання: «Міс ніжність», «Міс чарівність», «Міс оригінальність», «Міс артистичність», «Міс грація». Також красуні отримали подарунки від спонсорів.
У планах «Красуні Шполянщини-2017» Аліни Степаненко − створити на Шполянщині молодіжний рух «Молодь за мир» та пропагувати здоровий спосіб життя серед громадян міста і району.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x