Поліція затримала нетверезого водія-втікача (ВІДЕО)

Поліція затримала нетверезого водія-втікача (ВІДЕО)

22 лютого, близько 2-ї години ночі, черговий екіпаж патрульної поліції помітив автомобіль ВАЗ-2110, який рухався вулицею Дахнівська та не увімкнув покажчик повороту при зміні напрямку руху. Підозрілою була і манера їзди водія. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби патрульної поліції Черкас.

Патрульні вирішили його перевірити та зупинити транспортний засіб.

Вимогу охоронців порядку про зупинку кермувальник виконав та щойно поліцейські хотіли підійти ближче, він почав втікати. Інспектори почали переслідували втікача.

Вже згодом водій ВАЗ-2110 не впорався з керуванням: з`їхав на вулицю Канівська та врізася в електроопору, що унеможливило його подальший рух.

Після ДТП патрульні підбігли до водія ,аби надати йому домедичну допомогу та виявилось, що чоловік не постраждав. До того ж, виявилося, що горе-водій був нетверезий. Це підтвердили і медики, які приїхали на виклик.

У присутності свідків водій-втікач пройшов огляд на стан алкогольного сп\’яніння на приладі Драгер. Його результат 1, 27 проміле. Після чого патрульні склали адміністративні матеріали за ст. 130, 124, та 122-2 КУпАП.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x