У чорнобаївській школі гасили уявну пожежу

У чорнобаївській школі гасили уявну пожежу

21 лютого співробітники Чорнобаївського районного сектору Управління ДСНС у Черкаській області відпрацювали дії з ліквідації пожежі на об’єкті з масовим перебуванням людей. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

За задумом навчань, які відбулися в загальноосвітній школі №1 селища Чорнобай, займання виникло в приміщенні актового залу. Персонал закладу, виявивши пожежу, одразу повідомив директора школи та зателефонував до Служби порятунку за номером «101».

Ще до прибуття пожежно-рятувального підрозділу адміністрація школи здійснила евакуацію дітей з навчального корпусу та провела знеструмлення об’єкту.

Для того, щоб переконатися, що в будівлі відсутні люди, вогнеборці здійснили огляд приміщень другого та третього поверхів, під час якого виявили учня, що не встиг своєчасно евакуюватися та не мав змоги самостійно залишити задимлене приміщення.

По завершенню пошуково-рятувальних робіт бійці ДСНС за допомогою ланки газодимозахисної служби здійснили гасіння умовної пожежі.

Після проведення тактичних навчань провели аналіз дій адміністрації школи та особового складу пожежно-рятувальної частини, визначили проблемні питання, пов’язанні з гасінням пожежі в навчальному закладі та шляхи їх вирішення.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x