Христинівська поліція спіймала крадія велосипеда

Христинівська поліція спіймала крадія велосипеда

Крадіжку зловмисник вчинив біля одного із магазинів міста. Чоловік побачив не пристібнутий велосипед, сів на нього та втік з місця події. За декілька годин викрадача затримали правоохоронці. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До Христинівського відділення поліції зателефонувала продавець одного із магазинів міста. Жінка розповіла, що невідома особа викрала її велосипед. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Заявниця повідомила, що зранку приїхала на роботу на велосипеді та поставила його біля входу. Через деякий час виявила, що транспорт зник.

Отримавши опис викраденого велотранспорту, правоохоронці розпочали його пошуки. За декілька годин на одній із вулиць міста поліцейські затримали чоловіка, який їздив на вказаному велосипеді, та доставили його до відділення поліції. Як з’ясувалося, 30-річний зловмисник вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності. Правоохоронцям розповів, що гуляючи містом, побачив не пристебнутий велосипед біля магазину, сів на нього і поїхав. В подальшому планував продати.

За даним фактом Христинівським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x