На Чорнобаївщині молода жінка загинула від пожежі (відео)

На Чорнобаївщині молода жінка загинула від пожежі (відео)

22 лютого о 20:50 в селі Новоукраїнка виникла пожежа в житловому будинку на вулиці Полатайла. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Сусіди, які першими побачили дим, що виходив з-під покрівлі будинку, одразу кинулися на допомогу. Ще до прибуття на місце події пожежно-рятувального підрозділу люди намагалися власними силами приборкати полум’я проте, зрозумівши, що самим їм не впоратися, звернулися за допомогою до Служби порятунку «101».

На ліквідацію пожежі оперативно прибули рятувальники Чорнобаївської пожежно-рятувальної частини, а також місцеві пожежні команди із сіл Лукашівка та Старий Коврай. Спільними зусиллями вогнеборців о 22:00 пожежу було локалізовано, а о 00:35 повністю ліквідовано. Під час проведення розвідки в одній із кімнат будинку бійці ДСНС виявили бездиханне тіло 31-річної доньки господарки.

У результаті пожежі вогнем знищено покрівлю та перекриття будинку, меблі, побутову техніку та речі домашнього вжитку. За попередніми даними, причиною пожежі стало коротке замикання електропроводки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x