У Дубіївському лісництві оновили адмінприміщення

У Дубіївському лісництві оновили адмінприміщення

Капітальний ремонт адміністративного приміщення Дубіївського лісництва завершили нещодавно лісівники. Тож тепер ошатна двоповерхова будівля має нове обличчя і по праву вважається справжньою окрасою села, а працівники цього структурного підрозділу мають гарні умови для виконання виробничих завдань. Про це «Новій Добі» повідомили в обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

За словами лісничого Віктора Максімчука, роботи з упорядкування будівлі та навколишньої території розпочали у квітні минулого року. Багато чого робили власними силами, аби здешевити цей процес. У приміщенні повністю відремонтували кабінет лісничого, бухгалтера, майстрів лісу, актову залу, коридори. Окремо обладнали побутову кімнату з кухонним приладдям.

Особливо творчо лісівники підійшли до загального стилю приміщення –оригінально облаштували лісовим оздобленням стіни кабінетів та коридорів. На виконання загальнодержавної програми енергоефективності, поміняли вікна на сучасні металопластикові, перекрили дах, переобладнали систему опалення, встановили новий котел, який автономно працює на дровах.

Оновили будівлю й ззовні, додавши до фасаду патріотичних кольорів. На території встановили новий паркан та ще з осені розпочали озеленення. Завершити благоустрій прилеглої території пообіцяли вже цією весною. На новосілля до дубіївських лісівників завітав директор підприємства Андрій Пустовіт, який особисто тримав на контролі хід виконання ремонтних та будівельних робіт.

– Серед пріоритетних завдань підприємства – створення сучасних, зручних умов для наших працівників, бо вони заслуговують найкращого, – зазначає директор Черкаського лісгоспу Андрій Пустовіт. – Таке гарне адмінприміщення – це повний комфорт для щоденної непростої лісівничої роботи. Впевнений, що в оновленому лісництві і працюватиметься на відповідному рівні, і робоча позитивна атмосфера буде присутня, і всі заплановані завдання будуть виконуватися вчасно та якісно.

Оновлення лісництва здійснювали за власний кошт підприємства. А в планах черкаських лісівників – продовжити цей напрямок роботи, з метою створення належних та зручних умов роботи для працівників у всіх структурних підрозділах.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x