Завдяки Геннадію Бобову на Городищині нещодавно вдалося реалізувати три значимі проекти розвитку

Завдяки Геннадію Бобову на Городищині нещодавно вдалося реалізувати три значимі проекти розвитку

Нова топкова в Городищенській школі №1 ім. С. С. Гулака-Артемовського, капітальний ремонт покрівлі в Городищенській школі №3 і буріння свердловини для ФОСК «Колос» – ці три проекти вдалося реалізувати наприкінці минулого – початку нинішнього року завдяки сприянню народного депутата Геннадія Бобова. Загальна вартість цих проектів розвитку склала понад два з половиною мільйони гривень. Гроші на Городищину надійшли з Державного бюджету. Ну а включення цих об’єктів до спеціальної постанови Уряду, якою спрямували кошти, відбулося завдяки наполегливості народного депутата Геннадія Бобова.

Голова Городищенської районної державної адміністрації Олексій Лавріненко говорить, що дольова участь місцевого бюджету в цих проектах порівняно з державним незначна – близько сімдесяти семи тисяч гривень. Тож допомога Геннадія Борисовича є дуже суттєвою. «Наше футбольне поле – одне з найкращих на Черкащині. Тут проводять не лише районні, а й обласні спортивні заходи. Вважаємо, що треба тримати марку, підтримувати в належному стані газон. Буріння свердловини – це не лише можливість поливу, а й водопостачання душових ФОСК \”Колос\”, де займаються багато жителів нашого краю, це можливість в подальшому забезпечити артезіанською водою і міську школу №3, яка знаходиться неподалік. А якщо говорити в цілому, то реалізація цього проекту – ще один крок до своєрідної незалежності, адже в Городищі, як відомо, трапляються проблеми з водопостачанням. Нині роботи тривають, залишилося небагато – і фізкультурно-оздоровчий комплекс буде з водою», – говорить Олексій Григорович.

Не менш значимим для району є переведення навчальних закладів на альтернативні види палива і капітальний ремонт споруд. «Із 2015 року намагалися провести капітальний ремонт системи теплопостачання міської школи №1, але лише через рік наші задуми втілилися в життя. Було побудовано топкову, складське приміщення, введено в експлуатацію два твердопаливні котли. За три роки затрати повністю окупляться, оскільки лише в рік, відмовившись від газу, ми економимо до 37 відсотків коштів! – переконаний Олексій Лавріненко. – Якщо говорити про єдину в районі опорну школу – Городищенську ЗОШ І-ІІІ ступенів №3, − то минулого року вона відсвяткувала тридцятиліття. Хоч вона є «наймолодшою» в місті, але приміщення вже відчуло на собі вплив часу. Покрівля вже давно потребувала ремонту, тож коли виникла нагода, підготували проект. Він теж рік чекав фінансування. Нарешті кошти надійшли, було повністю відремонтовано дах, тож стихія навчальному закладу не страшна. Хтозна на скільки затягнулася б реалізація проектів, якби не підтримка народного депутата Геннадія Бобова. Ми щиро вдячні йому за розуміння і небайдужість до потреб виборців».

У Городищенській ЗОШ №3 щиро дякують народному депутату. Директор опорного навчального закладу Вікторія Сиченко говорить, що дах школи вкрай потребував ремонту. «Дах плоский, покритий бітумними матеріалами, як і дахи багатьох багатоповерхівок радянських часів. За тридцять років еластичні властивості бітуму втратилися, матеріал став крихким, потріскався, дах почав протікати в багатьох місцях, – каже вона. – Завдячуючи народному депутату України Геннадію Борисовичу Бобову, в цьому році було проведено капітальний ремонт покрівлі школи відповідно до сучасних технологій та матеріалів – бікроеластом та оцинкованою сталлю. Дякую Геннадію Бобову та всім, хто причетний до розвитку і становлення нашої школи, допомагає у здійсненні всіх тих цілей і завдань, які ставить перед собою сьогодні педагогічний колектив, батьки, хто сприяє розвитку й вихованню молодого покоління».

Не менш вдячні своєму народному обранцю і в Городищенській школі №1. «Приємним передноворічним подарунком для колективу стала звістка про спрямування коштів на будівництво сучасної котельні та встановлення в короткий термін двох твердопаливних котлів, потужністю по 150 КВт. Це стало можливим за сприяння народного депутата Геннадія Бобова, який постійно опікується проблемами освітніх установ. Тепер наші учні мають змогу навчатися в теплих затишних класах, а батьки можуть бути спокійні за здоров’я своїх діток, – каже директор освітнього закладу Олена Кравченко. – Педагогічний колектив, працівники школи, учні та батьківська громадськість висловлюють щиру подяку народному депутату Геннадію Борисовичу Бобову і бажають миру, здоров’я, добробуту, натхнення, успіхів у всіх задумах та здійснення мрій».

Сергій Лісовський

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x