Астрологічний прогноз на березень 2017

Астрологічний прогноз на березень 2017

Овен
(20 березня – 19 квітня)

Початок весни принесе безліч цікавих справ і занять. Новаторські ідеї оточення сприйматиме не завжди з належним ентузіазмом, однак не поспішайте засмучуватись: більша частина інновацій, якщо й не принесе бажаного результату, то відкриє вас в очах потрібних людей як надзвичайно цінного працівника. Щодо фінансових питань вам теж немає про що турбуватися – зірки прогнозують появу грошових джерел, які при грамотному підході можуть перетворитися на справжній потік. Вільні Овни повністю поринуть у новий роман, а сімейним особам варто приділити увагу другій половинці. Кращим варіантом астрологи вважають спільні поїздки на вихідних.
Особливо сприятливі дні гороскопу: 3, 8 і 17 березня. Дні, в які Овнам слід проявити обережність: 5, 12 та 20 березня.

Тілець
(20 квітня – 20 травня)

Тільцям доведеться поступитися звичним укладом життя, щоб реалізувати надані зорями шанси. Ситуацію з грошима можна охарактеризувати як стабільну. Особливо пощастить тим, хто зайнятий у сфері продажів, – зростання прибутку вам гарантоване. Щодо любові, то в цьому питанні для Тільців астрологи приготували один з найбільш сприятливих прогнозів. У березні вас чекають романтичні зустрічі, цікаві побачення і знайомства. Сім’я зажадає правильної розстановки пріоритетів. Зірки рекомендують відпочивати так, щоб це було цікаво всім домочадцям.
Особливо сприятливі дні гороскопу Тільців для будь-яких справ і починань: 2, 6, 11 і 16 березня. Дні, в які Тільцям слід бути обережним: 4 та 19 березня.

Близнюки
(21 травня – 20 червня)

Для Близнюків березень стане місяцем підбиття підсумків. Настав час пожинати плоди своїх зусиль. Поки що не варто братися за справи, які не плануєте завершити до кінця місяця. Натомість робота, яку потрібно виконати швидко, принесе приємний результат. Ідея зменшити звичні витрати на розваги та приємні дрібниці в майбутньому окупиться і дозволить придбати те, на що давно не вистачало коштів. Щодо справ любовних, то постарайтеся не ставити занадто високі вимоги до свого обранця. Не забувайте, що ми всі люди і можемо помилятися.
Особливо сприятливі дні для будь-яких справ і починань: 2, 6, 10 і 15 березня. Дні, в які Близнюкам слід проявити обережність: 4, 14 і 17 березня.

Рак
(21 червня – 22 липня)

Раки втомилися від необхідності постійно концентруватися на поточних справах, тому прагнуть бодай трохи змінити своє життя. Тим паче, що в плані професійної зайнятості особливих змін не передбачається, а звичну роботу можна виконувати як-то кажуть, «в автоматичному режимі». На роботі все йтиме своєю чергою. Навантаження може трохи збільшитися, але всі завдання будуть знайомими і не викличуть паніки. До речі, зірки кажуть, що всі витрачені зусилля будуть еквівалентно винагороджені, так що зрештою ви зможете побалувати себе чимось, чого давно хотілося. Місяць сприятливий для нових знайомств, які матимуть перспективи. Самотні Раки зможуть знайти пару, а сімейні представники цього знака нарешті зрозуміють, що їх нинішній союз практично ідеальний.
Особливо сприятливі дні для будь-яких справ і починань: 3, 10, 15 і 20 березня. Дні, в які Ракам слід проявити обережність: 6, 13 і 14 березня.

Лев
(23 липня – 22 серпня)

У березні Левам рекомендують трохи взяти під контроль свою звичайну гіперактивність і прагнення нав’язувати людям власну волю. Цілком імовірно, що незабаром це принесе вам певну фінансову винагороду. Місяць обіцяє самотнім Левам кілька романтичних знайомств. Вони не будуть мати продовження, але ви зможете трохи розвіятися і добре провести час. Сімейним представникам цього знака вдасться стримати свою грізну вдачу і перетворитися в муркотливе кошеня, що буде сприйнято вашою другою половинкою з належною віддачею. Вас можуть вибити з колії несподівані витрати на дрібний ремонт, але не варто переживати, адже в березні у вас не буде особливих проблем з грошима.
Особливо сприятливі дні гороскопу Левів для будь-яких справ і починань: 2, 7 і 17 березня. Дні, в які Левам слід проявити обережність: 5, 11 та 19 березня.

Діва
(23 серпня – 22 вересня)

Дів чекає чудовий час для реалізації планів, які довго відкладали на потім. Ви з легкістю вирішите давні суперечки або завершите проект, який ніяк не могли закінчити. У питаннях кар’єри потрібно буде трохи зменшити запити. Сфера любові у самотніх Дів теж характеризуватиметься досить нестабільним станом. У першій половині місяця просто не буде відбою від шанувальників і обожнювачів, але ближче до кінця місяця вони раптом дадуть вам спокій. Скористайтеся ним, щоб приділити більше уваги рідним і близьким або просто присвятити увагу собі.
Особливо сприятливі дні гороскопу для будь-яких справ і починань: 2, 6, 10 і 15 березня. Дні, в які Дівам слід проявити обережність: 4, 14 і 17 березня.

Терези
(23 вересня – 22 жовтня)

На роботі у вас з’явиться можливість трохи зменшити темпи і відпочити – місяць пройде спокійно, без зайвих турбот. Навіть із постійним браком часу вдасться впоратися. Щодо фінансів варто проявити обережність – піднесений настрій та святкові дні можуть спонукати до надмірних витрат, яких бажано уникати. Нових романтичних знайомств у березні не передбачається, а от несподіване відродження давно охололих почуттів цілком можна очікувати. Сімейні Терези нарешті відчують, що друга половинка готова проявити підвищену увагу до власних нащадків.
Особливо сприятливі дні для будь-яких справ і починань: 5, 10 і 18 березня. Дні, в які Терезам слід проявити обережність: 7 і 14 березня.

Скорпіон
(23 жовтня – 21 листопада)

Для представників цього знака березень може стати періодом, коли ви зможете кардинально змінити своє життя. У цьому місяці зорі особливо прихильно ставляться до тих Скорпіонів, які готові на сміливі і навіть авантюрні вчинки. Місяць буде дуже вдалим для Скорпіонів, зайнятих у сільському господарстві або в харчовій промисловості. Ймовірно на вас чекає підвищення і новий крок у розвитку професійної майстерності. Сфера фінансів не порадує високими здобутками, але грошей буде цілком достатньо не лише на задоволення первинних потреб, а й просто для задоволення. В питаннях любові Скорпіон може відчути невеличку нав’язливість із боку партнера, але не варто особливо дратуватися. Постійні дзвінки та повідомлення аж ніяк не є прихованою спробою тримати вас «на короткому повідку» – це звичайна турбота і увага.
Особливо сприятливі дні: 2, 11 і 15 березня. Дні, в які Скорпіонам слід проявити обережність: 6, 13 і 20 березня.

Стрілець
(22 листопада – 21 грудня)

У цьому місяці варто трішки обмежити час і життєву енергію, що витрачаються на розваги. Особливо місяць буде успішним для Стрільців, які причетні до сфери юриспруденції. Адвокати з легкістю виграватимуть справи, а у нотаріусів утвориться постійний потік клієнтів. У березні буде гріх скаржитися на відсутність фінансів. При розумній економії ви навіть зможете накопичити на дорогу покупку або зробити ремонт. Місяць не сприяє появі нових романів, тому самотнім Стрільцям краще задовольнятися компанією давніх друзів. Сімейні представники цього знака повинні звернути увагу на дітей. При правильному підході ви зможете завоювати їхню довіру і повагу.
Особливо сприятливі дні гороскопу Стрільців для будь-яких справ і починань: 8, 13 і 18 березня. Дні, в які Стрільцям слід проявити обережність: 4, 7 і 11 березня.

Козеріг
(22 грудня – 20 січня)

Для Козерогів березень стане місяцем змін і відкриттів. Плануйте, прораховуйте життя на кілька років уперед. Робота подарує багато приємних моментів, хоча й складних питань буде чимало. Місяць буде особливо сприятливий для Козерогів, зайнятих на державній службі. Високий шанс того, що ви знайдете собі могутнього покровителя, який стане для вас наставником і другом. Перший місяць весни принесе Козерогам сплеск почуттів та емоцій. Людина, яку ви вважали просто другом, несподівано стане предметом романтичних думок. Сімейним представникам цього знака варто приділяти більше часу домашніх обов’язкам, якими ви схильні нехтувати.
Особливо сприятливі дні гороскопу для будь-яких справ і починань: 1, 6 і 20 березня. Дні, в які Козерогам слід проявити обережність: 2, 9 і 15 березня.

Водолій
(21 січня – 18 лютого)

Водоліям доведеться застосувати всю свою посидючість, щоб досягти запланованих результатів. У професійній сфері на вас чекає стабільність і спокій. Відсутність нових справ і цікавих ідей інколи навіть дратуватиме. Щоб уникнути цього, надлишок життєвої енергії можна спрямувати на улюблену справу або просто відпочинок із близькими. У сфері романтичних стосунків зірки вирішили, що настав час для тайм-ауту. Але якщо ви давно і терпляче будуєте стосунки з певною людиною, нині варто проявити активність – ви отримаєте шанс на перемогу.
Особливо сприятливі дні гороскопу: 4, 8 і 17 березня. Дні, в які Водоліям слід проявити обережність: 6, 13 та 20 березня.

Риби
(19 лютого – 19 березня)

Риби можуть нарешті розслабитися і покластися на свою щасливу зірку. У цьому місяці зорі вирішили зробити вас своїми улюбленцями. Особливо вдалим буде місяць для Риб, які зайняті власною справою. Загалом кількість життєвої енергії і оптимізму в цей період збільшиться. Намагайтесь спрямовувати її на реалізацію своїх планів і бажань. У питаннях любові все йтиме як слід. Рибам вдасться заволодіти увагою цікавою особи, яка цілком може виявитися предметом романтичних мрій. У родині намагайтеся тримайтеся осторонь і не давайте порад, поки вас про це не попросять.
Особливо сприятливі дні гороскопу для будь-яких справ і починань: 8, 15 і 20 березня. Дні, в які Рибам слід проявити обережність: 4, 10 і 17 березня.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x