У черкаського безхатченка вилучили патрони

У черкаського безхатченка вилучили патрони

У безхатченка, який проживав у підвалі однієї з багатоповерхівок Черкас, правоохоронці виявили та вилучили патрони різного калібру. Речові докази вилучено та відкрито кримінальне провадження за статтею 263 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Майже опівночі до чергової частини Черкаського відділу поліції поступило повідомлення від жителів однієї із багатоповерхівки міста про те, що в їхньому підвальному приміщенні проживає безхатченко. За викликом виїхала слідчо-оперативна група та патрульні.

Правоохоронці, перевіряючи підвал, побачили людину, яка спала в куточку на матраці. Ним виявився 55-річний житель одного із сіл Канівського району, який, за його словами, не має постійного місця проживання. На долівці біля нього,правоохоронці виявили та вилучили 5 патронів калібру 9 мм та 1 патрон калібру 7,62 мм, походження яких він не зміг пояснити.

Речові докази направлено на дослідження. За даним фактом Черкаським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Досудове розслідування триває.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x