У Березняках малюків навчали правил безпеки рятувальники

У Березняках малюків навчали правил безпеки рятувальники

24 лютого в рамках «Тижня знань з безпеки життєдіяльності» співробітники Черкаського міськрайонного відділу Управління завітали до дитячого садочку «Вербиченька», що в селі Березняки Черкаського району. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Кожний такий захід завжди проходить у теплій та дружній атмосфері, особливо, коли слухачами є дошкільнята. Рятувальники розповідали дітям про правила безпеки на вулиці, вдома, під час відпочинку з батьками на відкритій місцевості. А щоб допитливим дітлахам було цікавіше, то розповідь про елементарні правила безпеки була побудована у формі казки, де завжди щасливий кінець.

Малечі пояснили, чому сірники дітям не іграшка, що гра з вогнем небезпечна, і вогонь без нагляду може перетворитися на жорстокого ворога людини, приносячи біди і нещастя.

Розповіли рятувальники й про те, яких правил слід дотримуватися, щоб запобігти виникненню пожежі, і як себе вести, якщо вона сталася.

– Такі візити до малечі приносять безмежне задоволення та радість в звичайні будні кожного, хто обрав для себе професію рятівника, адже ти усвідомлюєш, що навчивши дітей сьогодні, ти пожинаєш свої плоди кропіткої праці завтра, – говорить головний фахівець Черкаського міськрайонного відділу Управління майор служби цивільного захисту Марина Мозгова.
Напкрикінці зустрічі рятувальники нагадали дітям номери телефонів екстренних служб, а щоб вони краще їх засвоїли – подарували листівки та календарики.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x