На Черкащині виявили факт неналежного зберігання відходів

На Черкащині виявили факт неналежного зберігання відходів

У Черкаській області співробітники управління захисту економіки обласного управління Національної поліції виявили забруднення навколишнього середовища через неналежне зберігання небезпечних відходів. Про це «Нова Доба» дізналася з сайту censor.net.ua.
На Черкащині виявили факт неналежного зберігання відходів
Про це повідомила спікер Департаменту захисту економіки НПУ Наталія Калиновська. Вона зазначила, що в ході розслідування кримінального провадження, відкритого за ч. 1 ст. 326 (Порушення правил поводження з мікробіологічними або іншими біологічними агентами чи токсинами) на території підприємства, яке здійснює прийом і зберігання небезпечних відходів, було проведено обшук.

«Було встановлено, що на підприємстві зберігання відходів виконувалося з порушенням ліцензійних умов, правил охорони навколишнього середовища, життя і здоров\’я людей. Відходи зберігалися під відкритим небом, на ґрунті, без використання спеціальних ємкостей. Утилізація відходів, а також вивезення їх для подальшої утилізації теж не проводилися. Крім того, види відходів ніяк не сортувалися і були перемішані», – розповіла Калиновська.

Вона підкреслила, що через такі дії була забруднена земельна ділянка, а також знищена значна кількість зелених насаджень.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x