У ГУ ДФС Черкащини зустріли своїх колег із зони АТО

У ГУ ДФС Черкащини зустріли своїх колег із зони АТО

Колектив головного управління ДФС у Черкаській області урочисто зустрів працівників податкової міліції, які проходили службу в зоні АТО.
За власним бажанням підполковник податкової міліції Сергій Костенко, капітан податкової міліції Антон Холоденко з жовтня минулого року до цього часу працювали в небезпечних умовах, перешкоджаючи незаконному переміщенню товарів через «умовний» кордон на сході країни. А старший лейтенант податкової міліції Богдан Мельник з патріотичних міркувань перебував на службі з квітня 2015 року до цього часу. Про це «Нова Доба» дізналася в ГУ ДФС у Черкаській області.

Вітаючи колег з поверненням, перший заступник начальника головного управління ДФС у Черкаській області Олег Дерев’янко вручив відзнаки головного управління «Кращий працівник фіскальної служби Черкаської області» і зазначив: «Ви працювали в небезпечних умовах, перешкоджаючи незаконному переміщенню товарів через кордон із зоною АТО. Дякую вам за те, що гідно представляли фіскальну службу та рідний край на сході. Ваш патріотизм, витримка та воля – справжній приклад для нас».
Також він привітав сім`ї колег та подякував батькам за таких синів.
За сумлінне ставлення до виконання службових обов`язків, активну участь в протидії сепаратистські налаштованим особам, захист економічних інтересів держави в зоні АТО, виявлений при цьому високий професіоналізм, мужність та стійкість чоловіки отримали Почесні грамоти Черкаської обласної державної адміністрації.

Нагадаємо, з квітня 2015 року по лютий поточного за власним бажанням стояли на варті економічних інтересів держави в зоні АТО наступні працівники податкової міліції Черкаської області: майор податкової міліції Іван Салівончик, старший лейтенант податкової міліції Богдан Мельник, старший прапорщик податкової міліції Сергій Бойко, лейтенант податкової міліції Дмитро Томенко, лейтенант податкової міліції Сергій Охріменко, підполковник податкової міліції Геннадій Федірко, капітан податкової міліції Євгеній Кукла, майор податкової міліції Іван Сук, майор податкової міліції Микола Гребенюк, підполковник податкової міліції Сергій Костенко, капітан податкової міліції Антон Холоденко, старший лейтенант податкової міліції Сергій Мельник та лейтенант податкової міліції Руслан Крайнюк. Руслан Крайнюк та Сергій Мельник наразі продовжують нести службу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x