Сумська делегація вивчала досвід об’єднаних громад Катеринопільщини

Сумська делегація вивчала досвід об’єднаних громад Катеринопільщини

Делегація з Липоводолинського району Сумської області, до якої входили голова районної ради Віктор Литвиненко, заступник голови райради Олександр Кльоп та сільські голови, побувала минулого тижня у Катеринопільському районі.

Метою візиту сумчан було ознайомлення з роботою Єрківської та Мокрокалигірської об\’єднаних територіальних громад, де вони від голів громад дізналися щодо фінансових результатів розвитку новостворених громад, а також, з якими проблемами зіткнулися під час їх створення та яким чином вдавалося долати проблеми, про співпрацю з районною радою та районною державною адміністрацією.
Делегація також побувала і в тих селах, де на сьогодні не вважають необхідним децентралізацію.

За словами Віктора Литвиненка вони здобули неоціненний досвід під час спілкування безпосередньо у територіальних громадах. А рекомендації катеринопільчан використають у своїй подальшій роботі процесу децентралізації.
Сумчани щиро дякували організаторам їхнього перебування на землі Катеринопільського району за гостинність та доброзичливість.

Голова Липоводолинської районної ради Віктор Литвиненко передав голові районної державної адміністрації оригінальну подяку.
У Липову Долину представники делегації повезли оригінальний подарунок − карту України, викладену із соломки. Цю роботу Любов Сущенко передала сумчанам на згадку про Катеринопільщину − край хліба, квітів і добра.

Василь Ходзіцький

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x