Очільник області назвав медичні пріоритети для Канівщини

Очільник області назвав медичні пріоритети для Канівщини

Поліпшення якості надання медичної допомоги канівчанам має стати пріоритетом для владців району. Про це сказав голова Черкаської ОДА під час робочої поїздки до Канівщини. Зокрема, Юрій Ткаченко провів нараду в центральній районній лікарні.

Нещодавно тут запрацював новий кабінет для проведення ультразвукової діагностики. А ще – в лікарню придбали сучасний рентгенодіагностичний комплекс. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі ОДА.

Окрім того, обласний керманич наголосив на впровадженні в лікарні системи автоматизованого супроводу пацієнтів. Із позаторік в області діє відповідна програма.

– Електронна черга пацієнтів, електронна картка – це вимога часу, – наголосив Юрій Ткаченко. – Як і публічність наявних медикаментів: кожен пацієнт повинен мати безперешкодний доступ до цієї інформації. Це унеможливить будь-які маніпуляції.

Також голова Черкаської ОДА обговорив із місцевим керівництвом питання закупівлі автомобілів швидкої допомоги. Цьогоріч, нагадаємо, в області планують оновлювати відповідний автопарк. Це визначено серед пріоритетів розвитку галузі охорони здоров’я.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x