5 нетверезих водіїв і нелегальну автівку виявили у Звенигородському районі

5 нетверезих водіїв і нелегальну автівку виявили у Звенигородському районі

Працівники відділу забезпечення безпеки дорожнього руху спільно працівниками батальйону поліції особливого призначення ГУНП в Черкаській області провели відпрацювання Звенигородського району. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Під час проведених заходів було складено 5 адміністративних протоколів за статтею 130 КУпАП (Керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння) та 1 адміністративний прокол за статтею 126 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, яка немає відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред’явила їх для перевірки).

Також цього дня в місті Ватутіне за порушення Правил дорожнього руху був зупинений автомобіль «БМВ 316». За кермом автомобіля перебував 33-річний місцевий житель.

Пред’явити свідоцтво про реєстрацію водій відмовився, оскільки не мав при собі цих документів. Звірка ідентифікаційних номерів вузлів та агрегатів з даними інформаційно-пошукової системи поліції засвідчила, що номерний знак не належить автомобілю, номер кузова не співпадає з базою даних та автомобіль перебуває на території України з порушенням митного законодавства. Надавати пояснення на місці події водій відмовився.

Водія та автомобіль доставлено до Звенигородського відділу поліції ГУНП в Черкаській області. Автомобіль вилучено, за даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 290 (Знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу) Кримінального кодексу України. Санкція статі передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x