Стало відомо, які вулиці капітально відремонтують у Черкасах у 2017 році

Стало відомо, які вулиці капітально відремонтують у Черкасах у 2017 році

Сьогодні на засіданні черкаського виконкому знову говорили про дороги. Принаймні, про ті, які потребують капітального ремонту. Нагадаємо, що КП „ЧЕЛУАШ“ поки що виконує первинний ямковий ремонт — тобто, засипає ями на міських дорогах щебенем та асфальтним осколом. Наразі після 5 березня обіцяють поновити договори з місцевим асфальтним заводом та приступити до більш суттєвого ремонту, в тому числі і ямкового.

Як стало відомо, частина дорожніх об’єктів, які будуть реконструюватись або капітально ремонтуватись у цьому році, є так званими перехідними. Ремонт на деяких з них розпочався ще 2016 року і має завершитись уже 2017 року.

До списку вулиць-претендентів на капремонт врешті потрапили:
вул.Смілянська (від 30 років перемоги до межі міста), Автомобілістів, Луценка, Сурікова (від провулка Анатолія Пашкевича до залізничного переїзду), Митницька ( від вул. Максима Залізняка до Надпільної), Гетьмана Сагайдачного ( від вул. Добровольського до вул.Пацаєва), Припортова, Чіковані, Санаторна, Золотоніська, Узвіз Стрілецький, Братів Савченків, Генерала Коротеєва, Горіхова, Затишна, Симоненка, Хрещатик (зі встановленням світлофора на перехресті з вул.Святотроїцькою).

Тетяна Євгеньєва

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x