Майже 2400 кв. м ямковості на дорогах області ліквідували з початку року

Майже 2400 кв. м ямковості на дорогах області ліквідували з початку року

Під час зими автодорожники Черкащини максимально використовували сприятливі зимові погодні умови для покращення стану дорожнього покриття. Так, з початку 2017 року на автомобільних дорогах загального користування області підрядними організаціями Служби автомобільних доріг у Черкаській області проводився аварійний ямковий ремонт дорожнього покриття. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі САД у Черкаській області.

Через різкі добові перепади температур та опадів у вигляді мокрого снігу або дощу зі снігом, на автодорогах утворюється руйнування дорожнього покриття. Використовуючи сприятливі погодні умови, автодорожники Черкаської області проводять аварійний ямковий ремонт для покращення стану дорожнього покриття. Насамперед ямковим ремонтом відремонтовано найбільш проблемні ділянки автодоріг з найбільшою інтенсивністю руху, де є загроза безпеці дорожнього руху.

Упродовж січня-лютого 2017 року бригади філій ДП «Черкаський облавтодор» ліквідували майже 2400 кв. м аварійно-небезпечних ям та вибоїн, які інтенсивно утворюються на дорожньому покритті внаслідок частих коливань температури повітря та опадів. Аварійний ямковий ремонт було проведено на автодорогах загального користування у всіх районах області та на трасах міжнародного та національного значення.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x