В Умані автомобіль зі служби таксі виявився нелегальним

В Умані автомобіль зі служби таксі виявився нелегальним

Співробітниками групи швидкого реагування патрульної поліції був зупинений автомобіль «VOLKSWAGEN Golf», водій якого порушив правила дорожнього руху. Як з’ясували правоохоронці, транспортний засіб експлуатується з порушенням законодавства. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Співробітники дорожнього нагляду спільно з групою реагування патрульної поліції Уманського районного відділення поліції за порушення правил дорожнього руху зупинили автомобіль «VOLKSWAGEN Golf» з емблемою приватного таксі.

Як встановили співробітники поліції, державний номерний знак автомобіля належить іншому транспортному засобу. Крім того, під час перевірки реєстраційних документів, а також звірки вузлів і агрегатів автомобіля по відомчих базах Національної поліції було з’ясовано, що транспортний засіб має іноземну реєстрацію та експлуатується на території України з порушенням законодавства.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу Уманського відділу поліції для з’ясування усіх обставин. Подія внесена до журналу єдиного обліку, розпочато додаткову перевірку, за результатами якої буде прийняте рішення згідно чинного законодавства. Транспортний засіб вилучено та доставлено до відділку поліції.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x