Юні гімнастки Черкащини вдало виступили на турнірі у Ромнах

Юні гімнастки Черкащини вдало виступили на турнірі у Ромнах

ХХХІV традиційний турнір з гімнастики спортивної, присвячений пам’яті Героя Радянського Союзу К. Зеленько приймали Ромни з 23 по 25 лютого. За нагороди турніру змагалось понад сто учасниць з різних куточків України. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Черкаську область у змаганнях представляли вихованки КДЮСШ «Спартак» ЧМР.

Результати наших спортсменок:

За програмою МС чемпіонкою стала Ганноцька Анна, срібну нагороду завоювала Кравець Єлизавета, бронзову – Орел Валерія;
За програмою І розряду серед 2005 р.н. чемпіонкою стала Харченко Анна, срібну нагороду вибороли Плахотник Юлія та Філоненко Ніка, бронза у Зволяк Катерини;
За програмою І розряду серед 2006 р.н. Касяненко Юлія виборола золоту медаль, а Носкова Карина – бронзову;
За програмою ІІ розряду – Бордовська Анастасія (2006 р.н.) стала чемпіонкою, Шевченко Яна ( 2007 р.н.) завоювала срібну медаль, Александрова Анастасія ( 2008 р.н.) – бронзову.
За програмою ІІІ розряду Дуженко Вероніка ( 2008 р.н.) та Самсонікова Каріна ( 2007 р.н.) посіли третю сходинку п’єдесталу.

До змагань гімнасток готували тренери-викладачі з гімнастики спортивної: Бордовська Т.В., Красовська А.Л., тренери-викладачі з акробатики: Літовкін О.В., Сидоренко Д.А., хореографи: Нечмірьова В.М., у підготовці спортсменок допомагала студентка ННІ фізичної культури, спорту і здоров’я ЧНУ Красовська Анастасія.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x