У Кам’янці розіграли останні ігри завершального туру чемпіонату району з міні-футболу

У Кам’янці розіграли останні ігри завершального туру чемпіонату району з міні-футболу

У спортивній залі КП «ФОСК «Атлант» 25 лютого 2017 року були проведені останні ігри завершального туру чемпіонату району з міні-футболу 2016-2017 років. Чемпіонат проводився в одне коло за принципом «кожний з кожним». У змаганнях взяли участь 7 команд з м. Кам’янки та 5 сільських команд.
Уже з четвертого туру чемпіонату турнірну таблицю очолив футбольний колектив «Олімп» і протягом всього часу був беззаперечним лідером змагань, тоді як за друге місце боротьба точилась між претендентами до 9 туру. Вирішальною грою за третє місце в чемпіонаті стало протистояння команд «Фенікс» і «Тепломережа» в останньому 11 турі. Гра виявилась запеклою та емоційною. Команда «Фенікс» з мінімальним розривом завершила першу двадцятихвилинку (2:1). Драматичні події розгорнулись у другому періоді, де команда «Тепломережа» то зрівнювала рахунок, то знову поступалась і на останніх секундах зрівняла рахунок (4:4).

Отже, за результатами ігор одинадцяти турів переможцем чемпіонату району з міні-футболу 2016-2017 років стала команда «Олімп», друге місце виборола команда «Авіс 1» і третьою стала «Тепломережа».
Найрезультативнішим гравцем чемпіонату району з міні-футболу 2016-2017 років став Підвисіцький Віталій («Олімп»), який забив 59 м’ячів.
Шляхом опитування команд чемпіонату, визначили претендентів на номінації. «Кращим гравцем» став Гарнага Сергій («Авіс 1»), а «Кращим воротарем» – Воронов Сергій («Авіс 1»).

Команда-переможець та призери чемпіонату нагороджені кубками і грамотами, гравці команд нагороджені медалями, номінанти відзначені призами від Кам’янської громадської організації «Кам’янська районна федерація футболу» та сектору у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації.

Ірина Скорик

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x