У Чорнобаї чоловік хотів украсти освітлення біля пам’ятника

У Чорнобаї чоловік хотів украсти освітлення біля пам’ятника

Злодієм виявився раніше судимий 33-річний житель одного із сіл Чорнобаївського району. Зловмисника затримали поліцейські на місці крадіжки. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Учора опівдні черговий Чорнобаївського відділення поліції побачив на екрані, на який виводиться запис з камер спостереження в місті, як невідомий чоловік біля пам’ятника Небесній Сотні та загиблим героям АТО намагається викрасти нічний прожектор, який підсвічує пам’ятну споруду. Черговий негайно направив на місце події працівників поліції. В цей час до поліції також почали надходити повідомлення від громадян про п’яного чоловіка, який ламає споруди біля пам’ятника.

На місці події правоохоронці затримали чоловіка, який перебував в стані алкогольного сп’яніння. В його сумці правоохоронці виявили прожектор, який чоловік встиг викрасти. Затриманим виявився раніше судимий 33-річний житель одного із сіл Чорнобаївського району. Чоловіка доставили до поліції. Він пояснив, що розпивав алкогольні напої і у нього скінчилися гроші на випивку. Вирішив щось украсти по дорозі та перепродати.

Речові докази вилучено. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження передбаченого частиною 1 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає карається у вигляді позбавленням волі на строк до чотирьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x