У жителя Черкаського району вилучили марихуану

У жителя Черкаського району вилучили марихуану

Наркотичний засіб чоловік зберігав в своєму будинку. Вилучену речовину рослинного походження направлено на експертизу. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 309 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До працівників Черкаського районного відділення поліції надійшла оперативна інформація, що в одному із сіл Черкащини чоловік зберігає наркотики. Поліцейські провели санкціонований обшук домоволодіння. В будинку поліцейські виявили речовину рослинного походження вагою понад 300 грам. Як виявилося, після проведеної експертизи, знайдена речовина є наркотичною, а саме марихуаною.

Під час спілкування 20-річний неодноразово судимий за аналогічні правопорушення громадянин пояснив, що марихуану нарвав в одній із лісосмуг поблизу села для власного вжитку.

Наразі відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Дані дії караються обмеженням волі на строк до трьох років або позбавленням волі на той самий строк.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x