Жителя Звенигородки обікрав товариш по чарці

Злочинцем виявився раніше судимий 27-річний житель Звенигородки. Викрадені 1200 гривень витратив на оковиту. Відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Звенигородського відділу поліції надійшло повідомлення від 55-річного місцевого жителя про зникнення з його рахунку коштів у сумі 1200 гривень.

Працівники поліції з’ясували, що потерпілий виявив крадіжку коштів після зустрічі з друзями, з якими пив алкоголь.

Стало відомо, що до крадіжки причетний 27-річний звенигородець, товариш по чарці потерпілого. Чоловік розповів, що того дня з друзями випивали, декілька разів разом із потерпілим з його банківського рахунку знімали кошти, і той запам’ятав пін-код. Потім всі розійшлися по домівках, а він разом з потерпілим залишився ще на деякий час. Заявник від великої кількості оковитої заснув на лавці, а зловмисник, скориставшись його станом, з кишені дістав банківську картку, зняв кошти і повернув її назад. Викрадені кошти витратив на випивку.

За даним фактом Звенигородським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x