У Чигирині тренувалися рятувальники

У Чигирині тренувалися рятувальники

2 березня у районному територіальному центрі по обслуговуванню населення та надання соціальної допомоги відбулися тактико-спеціальні навчання з ліквідації умовної надзвичайної ситуації. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

У тренуваннях взяли участь фахівці 16-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Чигирин, які, згідно з планом навчань, відпрацювали три завдання, а саме: проведення евакуації людей, захист суміжних помешкань і безпосередньо дії з ліквідації умовної пожежі.

Враховуючи досвід пожеж на аналогічних спорудах, рятувальники вдосконалили свої навички щодо боротьби із вогнем у сильно задимленому приміщенні.

Керівний склад, крім відпрацювання тактичних схем та проведення бойового розгортання, здійснив відповідні розрахунки необхідної кількості ресурсів для пошуку та порятунку людей, а також успішної боротьби з вогнем.

Загалом для проведення навчання була задіяна 1 одиниця техніки та 6 чоловік особового складу.

Також фахівці «Служби порятунку «101» після завершення навчань провели інформаційно-просвітницьку роботу з роз’яснення правил пожежної безпеки в побуті та в приміщеннях для персоналу закладу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x