У Кам’янці демонстрували «Таланти багатодітної родини»

У Кам’янці демонстрували «Таланти багатодітної родини»

Уже шостий раз поспіль у Кам’янському районі сектором у справах сім’ї, молоді та спорту, відділом освіти районної державної адміністрації, районною організацією Всеукраїнського союзу жінок-трудівниць «За майбутнє дітей України» проведено щорічний районний фестиваль-конкурс «Таланти багатодітної родини». Наразі в районі проживає 237 багатодітних родин, в яких виховується 824 дитини. У фестивалі участь брали 86 талановитих дітей із багатодітних сімей міста та району.
Метою фестивалю є пошук нових талантів серед дітей з багатодітних сімей району та розкриття їх творчих здібностей, виховання їх у патріотичному дусі: «Я − українець! І я цим пишаюся!».

Ще з самого початку фестивалю дітки з багатодітних сімей почали отримувати подарунки за свої досягнення в спорті. Адже, 26 лютого в м. Кропивницький проходив Чемпіонат України з хортингу, в якому брали участь і спортсмени з Кам’янського району під керівництвом тренера комплексної дитячо-юнацької спортивної школи Володимира Кужиля. І звичайно, вони не могли не привезти додому спортивні нагороди. У запеклій боротьбі на татамі Олександра Надворна виборола І місце та Марія Левченко – ІІ місце. Євгеній Довгошея та Світлана Дяченко нагородили подарунками юних спортсменок та побажали нових перемог.

У Кам’янці демонстрували «Таланти багатодітної родини»

Оцінювали творчість учасників фестивалю-конкурсу «Таланти багатодітної родини» журі в складі представників відділу освіти райдержадміністрації (Наталія Кіян), будинку творчості дітей та юнацтва (Ірина Вагін), дитячої музичної школи (Валентина Ревенко), районної організації союзу жінок-трудівниць «За майбутнє дітей України» (Лідія Василенко), станції юних техніків (Майя Чупак).
Прослухавши виступи вокалістів, читців віршів, переглянувши виконання танцювальних номерів, гру на музичних інструментах та виставку творчих робіт учасників фестивалю-конкурсу, журі визначило наступних переможців у номінаціях:
«Патріотична пісня та вокальне мистецтво» – І місце здобула Вікторія Васюра (Кам’янська загальноосвітня спеціалізована школа № 2 з поглибленим вивченням окремих предметів), ІІ місце розділили Анастасія Василенко (Кам’янська загальноосвітня спеціалізована школа № 2 з поглибленим вивченням окремих предметів) та Марія Левченко (Кам’янська загальноосвітня школа № 1), ІІІ місце – Любов Шкаруба (Юрчиська загальноосвітня школа).
«Хореографія» − І місце посіли Олександра та Тарас Надворні (Кам’янська загальноосвітня школа № 1), ІІ місце розділили Софія Бандура та Каріна Летучій (Кам’янська загальноосвітня школа № 1), ІІІ місце зайняли танцювальний колектив та танцювальний дует Марія та Наталія Боса (Жаботинська загальноосвітня школа), танцювальний колектив «Фантазія» (Ревівська загальноосвітня школа), Марта Макогоненко (Кам’янська загальноосвітня школа № 1).
«Музичне виконання» − І місце дует Іванни Туз (Кам’янська загальноосвітня спеціалізована школа № 2 з поглибленим вивченням окремих предметів) та Мирослава П’явки (Кам’янська загальноосвітня школа № 1), Антон, Олег та Владислав Кравці (Кам’янська загальноосвітня школа № 1); ІІ місце посіла Уляна Вінічук (Кам’янська загальноосвітня школа № 1), ІІІ місце – Мирослава Мошківська (Кам’янська загальноосвітня школа № 3).
«Образотворче мистецтво» − І місце здобула Софія Касян (Кам’янська загальноосвітня спеціалізована школа № 2 з поглибленим вивченням окремих предметів), ІІ місце – Сергій Нерубай (Кам’янська загальноосвітня спеціалізована школа № 2 з поглибленим вивченням окремих предметів), ІІІ місце розділили – Олексій Горобець (Жаботинська загальноосвітня школа) та Вероніка Клімова (Кам’янська загальноосвітня школа № 1).
«Декоративно-прикладне мистецтво» – І місце посіла Вікторія Пазенко (Михайлівська загальноосвітня школа), ІІ місце розділили Любов Амосова (Михайлівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат) та Лєна Запісочна (Кам’янська загальноосвітня школа № 1), ІІІ місце – Юрій Коваленко (Райгородська загальноосвітня школа).

«Художнє та авторське виконання поезії» − І місце зайняв Юрій Рибчук (Кам’янська загальноосвітня школа № 1), ІІ місце – дует Назара та Гната Гніденків (Баландинська загальноосвітня школа), ІІІ місце розділили Олександра Галушка (Телепинська загальноосвітня школа) та Максим Мартиненко (Райгородська загальноосвітня школа).
Родзинкою заходу стала маленька талановита дитина Соломія Надворна (віком 3 роки), яка на професійному рівні декламувала вірш Тараса Григоровича Шевченка «Сон», та нікого не могла залишити байдужим до свого виступу.

Ірина Скорик

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x