Студенти УДПУ стали переможцями фотоконкурсу «Молоде обличчя України»

Студенти УДПУ стали переможцями фотоконкурсу «Молоде обличчя України»

Студенти УДПУ стали переможцями загальноміського фотоконкурсу «Молоде обличчя України». Днями в Уманській міській раді відбувся фінал фотоконкурсу, під час якого пройшло нагородження переможців. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі УДПУ.

У номінації «Талановита молодь України» І місце виборов студент Навчально-наукового інституту економіки та бізнес освіти Володимир Кикоть, ІІ місце здобула студентка факультету української філології Дар’я Крайнова, ІІІ місце-студентка факультету початкової освіти Яна Галущак.

Студенти УДПУ стали переможцями фотоконкурсу «Молоде обличчя України»

У номінації «Вибір молоді – здоров’я» конкурсна комісія роз приділила місця таким чином: І місце – Аріна Булах (агротехнічний коледж),ІІ місце – студентка факультету мистецтв Анжеліка Величко, ІІІ місце – студентка факультету української філології Анна Кулінєєва.
Всі призові місця у найбільш патріотичній номінації «Нас єднає Україна» здобули студенти УДПУ: І місце – Анастасія Аксьоненко (факультет початкової освіти), ІІ місце – Володимир Кикоть (Навчально-наукового інституту економіки та бізнес освіти), ІІІ місце – Олена Почапська (факультет професійної та технологічної освіти).

Згідно з положенням про міський фотоконкурс, роботи-переможців, яким присуджено перші місця за всіма тематичними рубриками, будуть передані до управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА для участі у Всеукраїнському фотоконкурсі «Молоде обличчя України».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x