За тиждень на дорогах області ліквідували понад 2500 кв. м ямковості

За тиждень на дорогах області ліквідували понад 2500 кв. м ямковості

Із початку 2017 року на автомобільних дорогах загального користування області підрядними організаціями Служби автомобільних доріг у Черкаській області проводяться аварійний ямковий ремонт дорожнього покриття.
Через різкі добові перепади температур та опади у вигляді мокрого снігу або дощу зі снігом, на автодорогах області утворюється руйнування дорожнього покриття. Цьогорічна зима була найгіршою за останні роки – взимку було зафіксовано понад 50 переходів температури повітря через «0». Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі САД у Черкаській області.

Використовуючи сприятливі погодні умови, автодорожники Черкаської області постійно проводять аварійний ямковий ремонт для покращення стану дорожнього покриття. Насамперед ямковим ремонтом ремонтуються проблемні ділянки автодоріг з найбільшою інтенсивністю руху, де є загроза безпеці дорожнього руху.
З 26 лютого по 3 березня 25 бригад філій підрядного підприємства ДП «Черкаський облавтодор» на замовлення Служби автомобільних доріг у Черкаській області ліквідували понад 2500 кв. м аварійно-небезпечних ям та вибоїн, які інтенсивно утворюються на дорожньому покритті. Аварійний ямковий ремонт було проведено на автодорогах загального користування у всіх районах області та на трасах міжнародного та державного значення.

З початку 2017 року автодорожники ліквідували 4938 кв. м аварійної ямковості на автошляхах Черкащини. Роботи з ремонту дорожнього покриття проводились з використанням гарячого асфальтобетону, просоченням та із застосуванням холодного асфальтобетону. Ліквідація деформацій дорожнього покриття триватиме і надалі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x