974 нетверезих водії затримала черкаська поліція за рік

974 нетверезих водії затримала черкаська поліція за рік

Сьогодні патрульна поліція прозвітувала про роботу за рік перед представниками місцевих ЗМІ. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби патрульної поліції Черкас.

У сфері безпеки дорожнього руху поліція склала 10 359 адміністративних матеріалів.

Найнебезпечнішим порушенням є – керування транспортними засобами або суднами особами у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння, покарання за яке передбачене ст.130 КУпАП Усього за рік зафіксовано 974 таких випадки. Патрульна поліція за звітний період наклала 2 531 929 грн. штрафів, з яких добровільно сплачено 1 886 714 грн, що становить 75%.

На базі Управління патрульної поліції в м. Черкаси успішно працює «Водний патруль», яким протягом року виявлено, а відповідними службами задокументовано, 182 порушення у сфері охорони природи, використання природніх ресурсів та охорони культурної спадщини. З них у 14 випадках порушено кримінальні провадження, за якими загальна сума збитків, завданих державі складає більше 850 тис. грн.

Вилучено близько 9 кілометрів сіток, 17 човнів та оформлено 6 протоколів за ст.130ч.5 – керування суднами в нетверезому стані.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x