Батьківську хату жителя Черкас обікрали на Городищині

Злодіями виявилися 37-річні жителі одного із сіл Городищенського району, які ведуть бродячий спосіб життя. Один з них уже притягувався до кримінальної відповідальності. Речові докази вилучено частково, відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До поліції Городищенського відділення надійшло повідомлення від 41-річного жителя Черкас про крадіжку. Потерпілий розповів, що в одному із сіл Городищенського району у нього є батьківська хата, в якій тимчасово ніхто не проживає. Коли чоловік приїхав перевірити, чи все гаразд, виявив, що в будинку пошкоджені вікна і зникли речі домашнього вжитку, а саме: телевізор, обігрівач, електрочайник, водяний насос, обігрівач, 5 алюмінієвих бідонів, відро, алюмінієвий та чавунний посуд.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група, працівники якої під час подворового обходу села, на території деяких домоволодінь побачили речі, що були схожі на викрадені.

Від їх господарів вони дізналися, що ці речі продавали по селу двоє незнайомих чоловіків. За описом було встановлено, хто це. Ними виявилися 37-річні жителі сусіднього села, що ведуть бродячий спосіб життя та один з який вже був раніше судимий. Чоловіків знайшли в одному із сіл району у пустуючому будинку.

Чоловіки зізналися, що коли вони приїхали в гості до товариша, дізналися, що в сусідній хаті ніхто не живе. Вночі за допомогою викрутки пошкодили віконні рами, а з приміщення викрали речі домашнього вжитку, які продали, а кошти витратили на власні потреби.

Речові докази вилучено частково. За даним фактом Городищенським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Триває слідство.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x