На Корсунщині попутник обікрав водія машини

На Корсунщині попутник обікрав водія машини

Зловмисник, якого підвозив потерпілий, викрав з його машини мобільний телефон та хотів його продати. Сума збитків становить близько 6000 гривень. Речовий доказ вилучений, відкрито кримінальне провадження. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Корсунь-Шевченківського відділення поліціїзателефонував 34-річний місцевий житель та повідомив про крадіжку. Потерпілий розповів що на своєму авто підвозив чоловіка до вокзалу. Коли висадив попутника то виявив, що з автівки зник мобільний, вартістю близько 6000 гривень. Чоловік намагався повернути телефон самотужки, але це йомуне вдалося і він звернувся до поліції.
Працівники поліції встановили особу підозрюваного та місце його проживання. Ним виявився раніше судимий та наркозалежний 40-річний місцевий житель, у якого правоохоронці виявили викрадений телефон. Чоловік зізнався, що крадіжку вчинив, щоб підзаробити грошей.

Речовий доказ вилучений та повернутий потерпілому. За даним фактом Корсунь-Шевченківським відділенням поліції відкрите кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п\’яти років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x