Старшокласникам Катеринопільщини є чим похвалитися

Старшокласникам Катеринопільщини є чим похвалитися

− Лідери Катеринопільських №1 і № 2, Кайтанівської, Ступичненської, загальноосвітніх шкіл, Катеринопільського ліцею, Вербовецького, Вікнинського, Гуляйпільського, Новоселицького, Лисичобалківського, Розсохуватського, Шостаківського НВК на черговому засіданні районної ради Ліги старшокласників. Презентували результати роботи учнівського самоврядування за перше півріччя навчального року. Зокрема, було відзначено, що протягом чотирьох місяців учні проводили благодійні акції, конкурси, марафони, ярмарки, продаючи різноманітні смаколики та вироби, зроблені власноруч, активно брали участь у благодійних акціях, писали листи та надсилали малюнки українським воїнам на передову, − розповідає методист Будинку дитячої та юнацької творчості Аліна Джус.

− Президенти Ліги старшокласників також акцентували увагу на тому, що шкільний актив, органи учнівського самоврядування ініціюють, організовують та беруть участь у різноманітних доброчинних заходах патріотичного спрямування.
І старшокласникам Катеринопільщини є чим похвалитися. Кілька років поспіль у області успішно реалізується Інтернет-проект «Ми – патріоти Черкащини» Ліги старшокласників, в якому учні здійснюють патріотично спрямовану діяльність за десятьма підпроектами. За підсумками 2016 року перемогу у загальному рейтингу здобув осередок районної Ліги старшокласників Вікнинського навчально-виховного комплексу. Кайтанівська загальноосвітня школа у підпроекті «На цій землі я народився» виборола друге місце.

Із лідерами учнівських колективів також було проведено вправу «Бінго» та обговорено план роботи ради Ліги старшокласників на другий семестр.
На завершення засідання психологом БДЮТ Русланою Кравченко було проведено психодіагностику «Визначення стилю поведінки у конфліктній ситуації за методикою К. Томаса».
− Участь старшокласників в учнівському самоврядуванні, набуття ними різноманітного управлінського досвіду є ефективним інструментом їх становлення як членів суспільства, − підкреслює Аліна Джус.

Василь Ходзіцький

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x