Як у Каневі відзначатимуть Шевченківські дні

Як у Каневі відзначатимуть Шевченківські дні

Із нагоди Шевченківських днів у Каневі запланували низку культурних та пам\’ятних загальноміських заходів.

Про це «Нова Доба» дізналася з виданнея «Kanos» із посиланням на інформацію очільниці відділу культури виконавчого комітету Канівської міської ради Оксани Труфанової. Так, за її словами, міський голова підписав розпорядження «Про проведення загальноміських заходів з нагоди 203-річниці від дня народження та вшанування пам\’яті Тараса Шевченка», у якому і наведений детальний перелік заходів, що заплановані у місті впродовж першої половини березня.

Зокрема, 9-го березня о 10.00 відбудеться покладання квітів до могили Тараса Шевченка. Починаючи з 15.00 у фойє міського будинку культури функціонуватиме виставка від Шевченківського національного заповідника, а о 16.00 пройде святковий концерт за участі Національного президентського оркестру.

Того ж дня у міській бібліотеці імені Тараса Шевченка будуть проводити віртуальні екскурсії «Шевченківськими місцями».

10-го березня о 10.00 заплановане проведення молебню та покладання квітів на могилу Тараса Шевченка. 11 березня о 15.00 у міському будинку культури відбудеться благодійна виставка «РеінкарНАЦІЯ Тараса» у постановці театру-студії «Наш Новий Театр» із міста Прилуки.

Також слід зауважити, що в рамках Шевченківських днів починаючи з 3 березня у міській бібліотеці імені Тараса Шевченка проходитиме книжкова виставка «Шляхами великої долі», а 7 березня, о 14.00, відбудеться літературна дуель «Як добре Шевченковим словом писати. Слова мелодійні та вірші складати».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x