На Звенигородщині правоохоронці склали 10 протоколів на власників зброї

На Звенигородщині правоохоронці склали 10 протоколів на власників зброї

Поліцейські Управління превентивної діяльності ГУНП в Черкаській області в Звенигородському районі виявили 10 власників зброї, які зберігали її з порушеннями. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Під час відпрацювання Звенигородки та Ватутіного працівники поліції перевірили за місцем проживання власників зброї на предмет умов її зберігання та виявили 10 порушень. Правоохоронці вилучили 7 глаткоствольних рушниць, 2 зброї травматичної дії та газовий пістолет.

На порушників складені адміністративні протоколи за статтями 190 (Порушення порядку придбання, зберігання, передачі іншим особам, або продажу вогнепальної, холодної чи пневматичної зброї) КУпАП, 191 (Порушення правил зберігання, носіння, або перевезення зброї чи боєприпасів) КУпАП, 192 (Порушення громадянами строків перереєстрації вогнепальної, холодної чи пневматичної зброї і правил взяття її на облік) КУпАП , 195-2 (Порушення порядку придбання, зберігання, реєстрації або обліку газових пістолетів і револьверів та патронів до них) КУпАП та 195-4 (Порушення порядку виробництва, придбання, зберігання чи продажу електрошокових пристроїв і спеціальних засобів, що застосовується правоохоронними органами) КУпАП.

Правоохоронці нагадують власникам вогнепальної зброї, що зброя повинна зберігатися відповідно до визначених вимог законодавства. Власник зброї зобов’язаний вчасно продовжувати терміни дій дозволів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x