Матері-героїні отримали подарунки від народного депутата

Матері-героїні отримали подарунки від народного депутата

Уже багато років поспіль народний депутат Геннадій Бобов вітає зі святом 8 Березня Матерів-героїнь свого округу. Нинішній рік не став винятком. Квіти та цінні подарунки від народного обранця отримали 506 жінок у семи районах Черкащини.

Почесне звання «Мати-героїня» започаткували в Україні у 2004 році. Його надає Президент України жінкам, які народили та виховали до восьмирічного віку п’ятьох і більше дітей. Всього в Україні це звання присвоїли понад 150 тисячам осіб. Торік цей почесний статус отримали 2 157 осіб в Україні.

Матері-героїні отримали подарунки від народного депутата

«Мені дуже приємно вчергове привітати зі святом наших Матерів-героїнь. Ці жінки для мене є символом материнства, сім’ї, Батьківщини. Будь-яка держава починається з міцної та дружної родини. І саме мати несе на собі основний тягар виховання і навчання дітей. Поставити на ноги навіть одну дитину – це велика робота. Що вже говорити про п’ятьох та більше. На цей подвиг здатні одиниці. Тож, вважаю, що ці Жінки мають слугувати всім нам гарним прикладом, символом відданості родині. Усі вони прожили дуже непросте життя, але пройшли по життєвій ниві гідно й залишили слід в історії. Тому, хочу ще раз, зі шпальти газети, привітати всіх Матерів зі святом Весни!» – говорить народний депутат Геннадій Бобов.

Сергій Лісовський

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x