Вітання з 8 Березня від народного депутата Геннадія Бобова

Вітання з 8 Березня від народного депутата Геннадія Бобова
Дорогі жінки!

Сьогодні навколо святкування 8 Березня точиться чимало суперечок. Проте, переконаний, що це свято є по-справжньому народним і абсолютно неідеологічним.
Ми, чоловіки, цінуємо наших матерів, коханих, сестер, усіх жінок, які оточують нас удома чи на роботі, триста шістдесят п’ять днів на рік. Однак у цей день кожному з нас хочеться зробити для вас щось особливе. Тож щирі вітання, подарунки, квіти в день 8 Березня – це прекрасна традиція, яка давно стала українською.
Усьому світу відомо, що українські жінки – найкрасивіші, найрозумніші і найталановитіші. З давніх-давен українки правили державами, рухали вперед літературу й науку, створювали навколо себе красу та затишок.
Ви тримаєте на своїх руках нашу Батьківщину. Ви – справжні берегині сімейного вогнища і благополуччя, адже саме жінка є основою в будь-якій родині. Ви приносите в цей світ радість і нове життя. Без вас неможливий розвиток і поступ уперед.
Мабуть, немає такої сфери, де б жінки не демонстрували чудеса професіоналізму, працелюбства, натхнення і відповідальності. Ви робите світ кращим, добрішим, прекраснішим, позитивнішим. Саме жінки в Україні є рушійною силою всіх гарних і дійсно потрібних починань. Водночас жіноча мудрість є запорукою злагоди в суспільстві.
Мені хочеться побажати Вам, щоб те відчуття уваги й любові, яке розквітає в ці весняні дні, не полишало Вас цілий рік. Знаю, що справжні чоловіки намагаються дарувати відчуття свята своїм близьким та коханим щодня, попри будь-які життєві труднощі та негаразди. Тож, хай будуть святковими для Вас усі будні, а в душі завжди буяють найпрекрасніші квіти.
У наш непростий час відбувається багато змін. Хочу побажати, щоб у цьому бурхливому потоці Ви завжди відчували себе впевнено, а притаманні прекрасній половині людства мудрість і оптимізм ніколи не полишали Вас.
Посмішок від долі, міцного здоров’я, кохання, сімейного затишку, благополуччя і мирного неба! Нехай Господь допомагає у всьому на Вашому шляху!

Зі святом!
Щиро Ваш, народний депутат Геннадій Бобов

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x