У жителя Тального знайшли кілограм коноплі

У жителя Тального знайшли кілограм коноплі

У Тальному в будинку місцевого жителя, поліцейські виявили та вилучили близько кілограма висушених рослин, схожих на коноплю. Дії чоловіка кваліфіковані слідчим за статтею 309 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До працівників кримінальної поліції надійшла інформація про те, що один із місцевих жителів зберігає у своєму будинку будинку коноплю. Дана інформація знайшла своє підтвердження. Підозрюваним виявився наркозалежний 47-річний місцевий житель. Під час санкціонованого обшуку на горищі йогодомоволодіння, правоохоронці виявили близько кілограма висушеної подрібненої речовини зеленого кольору рослинного походження, схожої на коноплю. Чоловік зізнався, що в теплу пору року вирощує наркотичні рослини на присадибній ділянці та в лісосмугах для власного вживання.

Речові докази вилучені та направлено на дослідження. За даним фактом Тальнівським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 309 Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x