Шахрай обікрав людей на 16 тисяч гривень

Шахрай обікрав людей на 16 тисяч гривень

Зловмисника, який перебуваючи за гратами продовжував протизаконні діяння викрито. Збитки, завдані його шахрайською діяльністю перевищують 16 000 гривень. Проводиться перевірка щодо причетності чоловіка до вчинення інших аналогічних злочинів на території міста та району.

Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До чергової частини Канівського міського відділу міліції почали надходити повідомлення від жителів міста про те, що до них телефонує невідомий чоловік, представляється працівником міліції та вимагає гроші. Зловмисник повідомляв потерпілим, що їх рідні потрапили до міліції, а для вирішення питання не притягнення до кримінальної відповідальності потрібно сплатити певні кошти. Водночас наполегливо радив людям не телефонувати своїм дітям, буцімто телефони в них забрали й відповісти ті все одно не зможуть. У розпачі громадяни погоджувалися на вимоги шахрая та не замислюючись, поспішали передати йому кошти. Лише згодом потерпілі дізнавалися, що їх ошукали, а з їхніми рідними все гаразд.
Як з’ясувалося, до скоєння серії шахрайств причетний 24-річний житель Київської області, який на цей час засуджений та вже три роки відбуває покарання у місцях позбавлення волі.

Наразі за цим фактом слідчим відділенням Канівського міського відділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.190 Кримінального кодексу України (шахрайство). За вчинені кримінальні правопорушення йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі ще на три роки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x