Освітяни області змагатимуться з волейболу

Освітяни області змагатимуться з волейболу

Чемпіонат із волейболу серед працівників закладів освіти області стартував на Черкащині. Змагання організовані за ініціативи первинних профспілкових організацій обласної профспілки працівників освіти та науки спільно з обласною організацією спортивного товариства «Спартак». Про це «Нова Доба» дізналася з сайту «Чемпіон».

Зважаючи на бажання участі у змаганнях 24 збірних команд районів та міст області, Положенням про змагання передбачало проведення попередніх – зональних змагань у 6 містах області та подальшу участь у фінальних змаганнях шести команд – переможців кожної з зон, а також участь безпосередньо у грі у складі кожної з команд не менше двох осіб жіночої статі.

Христинівська, Чорнобаївська, Звенигородська районні та Уманська, Черкаська, Смілянська міські профспілкові організації провели роботу з підготовки місць проведення змагань, урочистого відкриття, створення комфортних умов для учасників та роботи суддівських колегій.

Оргкомітет з організації чемпіонату, суддівські колегії у містах проведення відзначають хорошу підготовку команд, професійне ставлення до змагань, а також факт екіпіровки всіх команд у спортивну форму. За підсумками змістовної, безкомпромісної гри, неабиякої технічної підготовки гравців, зрілих командних дій та палкої підтримки вболівальників переможцями в зональних змаганнях та учасниками фіналу стали збірні команди Жашківського, Уманського, Звенигородського, Золотоніського, Смілянського районів та м. Черкаси.

Фінальні змагання заплановані на 25 березня у м. Черкаси, спортивний зал 3 корпусу ЧНУ, початок о 10 год.

За результатами фінальних змагань команди переможець та призери будуть нагороджені Кубками та дипломами, а гравці команд медалями та грамотами.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x