У Черкаському районі викрили «колекціонера зброї»

У Черкаському районі викрили «колекціонера зброї»

Арсенал зброї зберігав раніше судимий за аналогічні злочини мешканець одного із сіл Черкаського району. Виявлені речові докази вилучені та направлено на експертизу, вирішується питання про відкриття кримінального провадження. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Інформація, про те, що мешканець одного із сіл Черкаського району зберігає велику кількість зброї, надійшла до співробітників кримінальної поліції Черкаського районного відділення поліції. Отримавши дозвіл, правоохоронці провели санкціонований обшук у його домоволодінні, де в гаражному приміщенні виявили велику кількість зброї та вибухівки.
У Черкаському районі викрили «колекціонера зброї»
Виявлено 18 гранат Ф-1, частково з запалами та без них, 40 запалів до гранат та мін, близько 120 набоїв різного калібру, серед яких крупнокаліберні 12,7 мм. та 20 мм. Гранати РГ-33 та РГ-42, штик-ножі, 50-міліметрова міна, димова шашка, 6 банок з порохом та тротил. Також вилучили 7 гвинтівок, автомат ППШ, частини до вогнепальної зброї та металошукач.

Власник домоволодіння пояснив, що має пристрасть до зброї та колекціонує її. Зброю шукав на місцях, де відбувалися бої часів Другої світової війни. Шукав її за допомогою металошукача, потім реставрував і зберігав у власній колекції.

Зброя, боєприпаси та вибухівка вилучені та направлені на експертизу. Врішується питання про відкриття за вказаним фактом кримінального провадження.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x