У Соснівці горів магазин, серед версій – підпал

У Соснівці горів магазин, серед версій – підпал

9 березня о 20:18 годині до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС у Черкаській області, від випадкових свідків надійшла інформація про загорання магазину на розі вулиць Можайського та Лісової просіки. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.
У Соснівці горів магазин, серед версій – підпал
Загорілася одноповерхова будівля колишнього меблевого магазину, який не експлуатувався.

На місце події, у відповідності до плану реагування, були спрямовані два розрахунки з Другої пожежно-рятувальної частини Черкаського міськрайонного відділу Управління ДСНС та відділення навчальної пожежно-рятувальної частини Інституту пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля. Для координації дій до місця пожежі також прибула чергова зміна оперативно-координаційного центру Управління.

На час прибуття рятувальників вогонь устиг охопити значну площу приміщення та загрожував поширитися на багаторічні хвойні насадження.

Завдяки оперативності та професійним діям пожежним вдалось утримати вогонь в межах будівлі та запобігти поширенню вогню на лісовий масив та житлові будинки, що розташовані за кілька десятків метрів від місця пожежі.

Пожежу локалізовано о 20:45, а остаточно ліквідовано о 21:35.

Загалом на місці події працювали чотири одиниці пожежної та спеціальної техніки та 17 фахівців ДСНС.

За попередніми даними, причиною пожежі став підпал.

Загиблих та травмованих внаслідок пожежі не було.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x