Двоє молодих черкащан розповсюджували наркотики

Двоє молодих черкащан розповсюджували наркотики

Концентрат макової соломки, розфасований у понад 100 пробірок, правоохоронці вилучили за місцем проживання 19 річних хлопця та дівчини. Молодим людям оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за статтею 307 Кримінального кодексу України та обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До співробітників Управління протидії наркозлочинності ГУ НП в Черкаській області надійшла оперативна інформація про те, що в місті Черкаси дівчина та хлопець займаються збутом наркотичних засобів. Правоохоронці затримали 19-річного молодика, який саме здійснював закладку наркотиків в місті.

Молодики діяли за заздалегідь запланованою схемою. Вони не зустрічалися з клієнтами, а спілкувалися виключно смс-повідомленнями. Підозрювані робили по всьому місту закладки – потайні місця, куди клали пластикову пробірку, заповнену концентратом макової соломки. Згодом від клієнта отримували на картковий рахунок певну суму та в смс-повідомленні передавали місце розташування вказаної пробірки.

Під час санкціонованого обшуку за місцем проживання молодих людей правоохоронці виявили понад 100 пластикових пробірок з рідиною, зовні схожою на концентрат макової соломи.

Слідчі Черкаського відділення поліції відкрили кримінальне провадження, особам оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за частиною 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України та обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою. Покарання за вчинення такого правопорушення передбачає позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x