Ловця снігурів затримали в Черкасах

Ловця снігурів затримали в Черкасах

11 березня близько 15.00 год. працівники патрульної поліції в полі навпроти будинку № 50 по вул. 30-річчя Перемоги затримали громадянина, який незаконно за допомогою сіткоснасневих засобів здійснював відлов снігурів (співучий вид птахів ряду горобцеподібних, родини в\’юркових). Про це «Нова Доба» дізналася від Держекоінспекції у Черкаській області.
Ловця снігурів затримали в Черкасах
При собі порушник мав змонтовані знаряддя для незаконного вилову 2 сітки, 5 кліток для тримання птиці, 2-х підсадних птахів та 8 незаконно виловлених снігурів.

На місце події патрульні викликали державного інспектора з охорони навколишнього природного середовища, який склав на порушника протокол про адміністративне правопорушення за ч. 5 статті 85 КУпАП (Порушення правил здійснення інших видів спеціального використання об\’єктів тваринного світу
– тягне за собою накладення штрафу на громадян від десяти до двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією знарядь і засобів вчинення правопорушення, які є приватною власністю порушника, та незаконно добутих об\’єктів тваринного світу чи без такої).

Матеріали готуються для передачі до суду.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x