До золотоніських першачків завітали пожежники

До золотоніських першачків завітали пожежники

10 березня співробітники Золотоніського районного відділу ДСНС України у Черкаській області в рамках Акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти» завітали до першачків Золотоніської школи №3. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Під час зустрічі з дітьми рятувальники розповіли про основні небезпеки, які оточують людей у повсякденному житті, як їх уникати, та як діяти у випадку екстремальної ситуації, зокрема, як правильно повідомити про небезпеку Службу порятунку «101».

Співробітники ДСНС розповіли про навички безпечної поведінки у лісі, про небезпеку ігор із сірниками, поводження із електричними приладами та газовим устаткуванням. Особливо рятувальники зосередили увагу дітей на тому, що з настанням теплої пори року велике значення має попередження пожеж в екосистемах. Саме у весняний період збільшується кількість пожеж, що виникають через недбале поводження з вогнем, розведення багать.

Також рятувальники нагадали малечі елементарні правила безпеки під час виявлення підозрілих предметів, схожих на боєприпаси.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x