Корсунщина відзначила день народження

Корсунщина відзначила день народження

Днями в районному будинку культури відбулися урочистості з нагоди відзначення 94-ої річниці від дня утворення Корсунь-Шевченківського району. Історичний відрізок майже в століття сформував самобутні традиції краю увінчав трудовими успіхами не одне покоління наших працьовитих земляків закоханих у свою рідну землю, сформував потужний потенціал Корсунщини.
З цією подією жителів та гостей привітав голова районної ради Валерій Заболотній та голова районної держаної адміністрації Василь Клименко. Про це “Нова Доба” дізналася в Черкаській облраді.

У своєму привітанні голова районної ради відзначив кращі промислові підприємства, сільськогосподарські товариства та кращих платників податків нашого району, відзначив досягнення, окреслив перспективи і побажав всім жителям району подальшого розвитку і процвітання на благо кожного та всієї України.

За добрим звичаєм відбулося нагородження переможців щорічного районного конкурсу на кращу сільську раду за підсумками роботи 2016 року. Переможцями стали:

1-ше місце – Квітчанська сільська рада (сільський голова Шпунтенко В.М.); 2-ге місце – Черепинська сільська рада (сільський голова Пархоменко А.С.) і 3-тє місце – Шендерівська сільська рада (сільський голова Щербина В.М.).

Окрім того, підбито підсумки і визначено переможців в культурно-мистецькій сфері. Їм було вручено дипломи та грошові премії за відповідними номінаціями:

– «Література та театрально-сценічне мистецтво» – Людмилі Анатоліївні Бистровій-Дробот за вагомий особистий внесок у розвиток поезії Корсунщини;

– «Образотворче та декоративно-прикладне мистецтво» – Олександру Івановичу Вороні за вагомий особистий внесок у розвиток української культури та популяризацію образотворчого мистецтва;

– «Хореографічне, музичне та вокально-хорове мистецтво» – народному хоровому колективу Квітчанського сільського будинку культури (керівник Косенко В.В.) за вагомий внесок у розвиток національної культури, пропаганду духовних надбань українського народу.

Оскільки дата святкування Дня району майже збігається з весняним святом – Міжнародним жіночим днем 8-го Березня, – святом жінки, матері, святом ніжності і тепла, керівництво району привітало жіноцтво району, подякували їм за звитяжну працю, глибоке розуміння громадянського обов’язку та побажали жінкам завжди бути щасливими, здоровими, оточеними ніжністю та турботою. Щоб завжди супроводжувала впевненість у завтрашньому дні й в життя було таким, яким вони його бачать у своїх мріях!

У ході урочистостей кожен з присутніх відчув неповторну атмосферу великої і дружної родини, насолодився українською мелодійною піснею, запальним танцем, щирим спілкуванням, отримав позитивні емоції та святковий настрій.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x