Понад 200 патронів вилучили у жителя Уманщини

Понад 200 патронів вилучили у жителя Уманщини

У домоволодінні 28-річного жителя Уманського району працівники поліції виявили набої. Зазначені предмети вилучено та направлено на експертизу. Слідство триває. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

У ході оперативно-профілактичного відпрацювання території Уманського району до співробітників поліції надійшла інформація про можливу причетність до незаконного зберігання зброї місцевим жителем.

Дана інформація знайшла своє підтвердження: під час санкціонованого обшуку в його домоволодінні працівники поліції вилучили понад 200 патронів різного калібру.

Зазначені речові докази вилучено та направили до науково-дослідницького центру для відповідної експертизи. Як зазначив господар будинку, частину вилученого він знайшов, а частину придбав у невідомої особи.

За попередньою кваліфікацією слідчим відділенням Уманського районного відділення поліції відкрито кримінальне провадження передбачене частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання до п’яти років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x